Boostia cleantech yritysten kansainvälistymiseen

Posted by Anu Pousi on

Category: Nordic Innovation Accelerator

Business Finland järjestää Boostia cleantech- ja kiertotalousyritysten kansainvälistymiseen ja myyntiin - tapahtuman 7.2.

Juuri nyt USA:n markkina tarjoaa loistavia mahdollisuuksia suomalaisille cleantech- ja kiertotalousyrityksille. Maailman viidenneksi suurimmalla talousalueella Kaliforniassa tehdään parhaillaan suuria investointeja puhtaisiin ratkaisuihin.

Tule kuulemaan menestyjien opit USA:n markkinoista


Business Finlandin järjestämässä seminaarissa kuulet, millaisille ratkaisuille juuri nyt on kysyntää niin itä-kuin länsirannikolla, ja saat tietoa rahoitusmahdollisuuksista sekä tuesta kansainvälistymiseen. Tilaisuudessa USA:n markkinoilla menestyneet suomalaisyritykset kertovat kokemuksistaan ja oppimastaan sekä siitä, mitkä tekijät ovat vauhdittaneet myyntiä.

Osallistu myyntikoulutukseen ja tapaa henkilökohtaisesti Business Finland asiantuntijoita

Iltapäivän myyntikoulutuksessa kansainvälisen kaupan asiantuntija Aki Luukkainen sparraa kansainvälisen myynnin saloihin. Iltapäivän aikana sinulla on myös mahdollisuus sopia henkilökohtainen tapaaminen Business Finlandin asiantuntijan kanssa, ja keskustella rahoitusmahdollisuuksista ja muista tarjolla olevista palveluista.


Aika: 7.2. klo 8.30 – 16.00

Paikka: Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, 00520 Helsinki)


Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan tästä 24.1. mennessä!

  • By Anu Pousi on in Nordic Innovation Accelerator

Updated on January 17, 2018 4:09 PM